lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Денят ще е много благоприятен за една зодия, но другите ще трябва да...

lamqta.com

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.  

 
Телец
Днес направете нешо, което ще може да пробуди Вашите усеща. Изследвайте нови аромати, звуци, текстури - в света има толкоз онтересни неща и въпреки че в никакъв случай няма да можете да опитате безусловно всичко, би трябвало да желаете да знаете колкото се може повече.Сега е най-подходящия миг за това. Вие като гъба се пробвате да попиете всичко, което се изпречва на пътя Ви. На процедура може да се обогатите с голям брой нови хрумвания и да намерите нова тенденция на живота си.

Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на благополучие.... Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се желае да направи по този начин през днешния ден, че да Ви бъде още по-скъп, необходим и непосредствен. Начинът, по който желае да направи това, за в този момент е мистерия, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази мистерия, ще бъде прелестно за Вас!

Везни
Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион
Днес ще Ви бъде мъчно да се решите на някаква виновна крачка във Вашия персонален живот, която няма да го промени до неразбираемост, само че въпреки всичко ще внесе няколко нови щриха...Постарайте се да извършите по този начин, че измененията единствено да зарадват Вашия обичан човек.

Стрелец
Денят е извънредно подобаващ за решение на ексцентрични задания, изискващи изключително, креативно отношение. Изпълнени сте с решителност и сила и няма бариера, която не бихте могли да преодолеете. Не един път ще се основават обстановки, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се опасявайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат сполучливи. Единственото, с което никога не би трябвало да се занимавате, това е решаването на комплицирани финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са неприятни помощници.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки. 

Риби
Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вшето заветно предпочитание.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР